Presentació d’un treball sobre Ramon Llull a Piera

Alumnes de l’escola Herois del Bruc han presentat davant dels familiars i de representants de la Diputació de Barcelona i de l’Ajuntament de Piera el treball fet aquest curs sobre Ramon Llull.

Els alumnes de 5è de l’escola Herois del Bruc van presentar davant dels seus familiars i de representants de la Diputació de Barcelona i de l’Ajuntament de Piera el treball que han realitzat aquest curs sobre Ramon Llull, de qui aquest any es commemorem els 700 anys de la seva mort.

L’acte va tenir lloc el passat dimarts 31 de maig a la sala d’actes del Foment de Piera. La presentació va estar dividida en tres parts, que van comptar amb la participació de tots els alumnes: visita guiada per una exposició on es recollien els treballs i viatges, recital de dues poesies i projecció d’un vídeo sobre la vida d’aquest personatge històric i polifacètic.

Aquesta activitat s’emmarca dins d’un projecte de la Diputació de Barcelona de suport a les competències lingüístiques anomenat “Lletra a lletra fem municipi”. Un programa on ajuntament, centres educatius i biblioteca municipal treballen conjuntament per a la millora de l’èxit educatiu. Des de Pla Educatiu d’Entorn de Piera es potencien les activitats que promouen el treball en xarxa i que surten més enllà de les aules creant vincles amb el territori, i aquesta n’és un bon exemple.

El proper 10 de juny els alumnes estan convidats a un acte organitzat per la Diputació de Barcelona on faran una breu explicació del seu projecte i el compartiran amb els altres escolars d’Abrera, Cabrils i Argentona, que també hi han participat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *