Moment històric per l’H.C. Piera: es juga l’ascens

Després de superar la primera eliminatòria amb un global de 9 a 4 contra l’Arenys de Munt, aquesta setmana l’HC Piera es juga l’ascens a Nacional Catalana.

L’últim escull per pujar de categoria s’haurà de disputar en dos partits contra l’equip del Bell·lloc. El d’anada serà a la pista de l’equip lleidatà divendres, mentre que el de tornada i definitiu es jugarà aquest diumenge, 5 de juny, a les 8 del vespre al pavelló de Piera. Es tracta d’una oportunitat històrica, per això, des del club i des de l’Ajuntament, es demana el màxim suport per part de l’afició pierenca que ajudi a assolir aquest desitjat ascens i serveixi per tancar una magnífica temporada.

L’H.C.PIERA es va fundar l’any 1960, i va assolir el seu màxim prestigi entre els anys 1984 a 1999, on va militar a la Divisió d’Honor (divisió absoluta coneguda en l’actualitat com l’OK LLIGA), en categoria masculina. A partir de l’any 2000, s’incorpora al club un equip femení, on la temporada 2007-2008 assoleix l’ascens a la 1ª Nacional Catalana. Actualment el club està format per un centenar d’esportistes entre nois i noies de diferents edats.

Un pensament quant a “Moment històric per l’H.C. Piera: es juga l’ascens”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *