El Servei d’Ocupació Local ha organitzat jornades sobre sensibilització a l’emprenedoria

El Servei d’Ocupació Local ha organitzat unes jornades de sensibilització a l’emprenedoria, els participants de les quals han pogut plantejar el futur laboral com a possibles emprenedors.

Els passats 19 i 26 de maig, els alumnes dels CFGM en Tècnic en sistemes microinformàtics i xarxes i Tècnic en atenció a persones en situació de dependència de l’Institut Guinovarda de Piera i uns quants dels joves del Programa integral per a joves de l’Anoia Sud que s’està desenvolupant dels de l’Ajuntament de Piera van poder gaudir dels tallers de Sensibilització a l’Emprenedoria, organitzats des del Servei d’Ocupació Local de l’Ajuntament. Aquesta actuació està emmarcada dins de les accions que es duen a terme per col·laborar amb els agents educatius del territori.

Durant dos matins, els alumnes que acaben de finalitzar els dos cicles formatius i els joves del programa integral interessats pel tema de l’emprenedoria, van poder experimentar i reflexionar a través d’un taller pràctic la idea de plantejar el futur laboral com a possibles emprenedors. A través de les dinàmiques grupals treballades, els joves van adquirir idees i conceptes relacionats amb el disseny d’un projecte d’emprenedoria propi. Durant la segona part del matí, els alumnes van exposar els seus propis projectes d’emprenedoria presentant un esbós del que seria el seu propi Pla d’Empresa.

Per acabar la jornada, des del SOL es va convidar una persona emprenedora i assessorada pel Servei d’Ocupació de la Bòbila de l’Ajuntament, per tal de donar a conèixer i compartir la seva experiència personal en el procés de convertir la idea de negoci en l’actual professió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *