Hola, món!

Aquesta és la primera entrada al web de Xarxa Piera i l’aprofitem per desgranar la nostra raó de ser i els principals objectius que perseguim. Ens mou el nostre amor per Piera i les ganes que tothom -tant els de fora com els que hi viuen- conegui que és Piera, que s’hi fa, i quins són els trets diferencials que ens fan destacar com a vila.

Volem una Piera activa i dinàmica que mantingui viva la seva història i tradicions i que cerqui la proximitat amb la ciutadania. Una vila a l’abast de tothom. Una vila que se senti orgullosa de qui és i del que té. Per això, tant en aquest web com en les diferents xarxes socials en les que tenim presència, hi podreu trobar una aproximació al nostre municipi a través del coneixement de les seves principals característiques i de les notícies més destacades. De la mateixa manera, aquest web és una porta oberta que ofereix informació sobre els equipaments, els serveis, i tot el que ens ofereix un municipi amb un entorn natural privilegiat i una gran diversitat cultural.

Us convidem a fer ús d’aquest espai i, més enllà, a fer ús de les noves tecnologies i de les facilitats que aquestes ens poden proporcionar en el nostre dia a dia perquè tenim el convenciment que la proximitat a noves i millors fonts d’informació ens fa més forts com a societat i més responsables com a ciutadans.

Us donem la benvinguda a Xarxa Piera!

Un pensament quant a “Hola, món!”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *