Francesc Torralba parla de lideratge ètic

Dins del segon cicle del 7 d’experiències, el filòsof i teòleg Francesc Torralba serà a la Biblioteca de Piera aquest dijous, les 7 de la tarda, en la darrera sessió del cicle.

‘Lideratge ètic: l’emergència d’un nou paradigma’

En la imatge ideal de líder s’hi apleguen valors i virtuts de diferent naturalesa, però també un extens conjunt d’habilitats, de destreses i de competències. És difícil sintetitzar, en una fórmula breu, què significa liderar bé, saber conjuntar un equip humà perquè assoleixi els seus màxims nivells d’excel·lència.

Però, malgrat tot, Francesc Torralba explora com es construeix un «lideratge ètic» i els seus components imprescindibles, i presenta cinc líders mundials, exemples inequívocs de que la transformació social és encara possible en la societat contemporània, dominada per la desil·lusió i la fatiga.

Francesc Torralba va estudiar filosofia a la Universitat de Barcelona i teologia a la facultat de Teologia de Catalunya. En l’actualitat és professor de la Universitat Ramon Llull i imparteix cursos i seminaris en altres universitats d’Espanya i d’Amèrica del Sud.

Preocupat per articular una filosofia oberta al gran públic, que pugui alternar profunditat i claredat alhora, ha publicat més de setanta llibres sobre temes molt variats: Un mar d’emocions, Córrer per pensar i sentir, entre d’altres. L’acte és lliure i serà presentat per Joan Josep Escoda Aresté, professor i investigador en Ciències de l’Educació i la Salut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *