Sessió de cinema a Piera

Doble sessió de cinema al Foment de Piera

El Teatre Foment de Piera acull una sessió doble en una sala convertida en cinema per a tots els públics. Dins la programació, que la regidoria de Cultura ha preparat, el Foment acull dues pel·lícules per a públics ben diferents: La casa màgica, per al públic infantil, i El Renacido, protagonitzada per Leo di Caprio.

Aquest dissabte, a les 17.30 h, es projectarà la pel·lícula La casa màgica, en català i adreçada a tots els públics, especialment als infants. La pel·lícula explica les peripècies de Thunder, un gatet abandonat, que busca refugi en una nit de tempesta. En la seva aventura topa amb una casa estranya en la que hi habita un vell mag. Preu: 3 € (descomptes per als membres del Club de la Rusqui i persones amb targeta acreditativa de discapacitat).

I el mateix dissabte, a les 21.30 h, es projecta la pel·lícula El Renacido, protagonitzada per Leonardo di Caprio (que li ha merescut un òscar com a millor actor protagonista a la recent Gala dels Oscar) i Tom Hardy, inspirada en fets reals. En aquesta ocasió la pel·lícula va dirigida a majors de 12 anys i els preu és igualment de 3 €.

El cinema del Teatre Foment de Piera està adherit al CINC, una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura per fer créixer l’oferta i el consum de cinema infantil en català, amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i de diversos ajuntaments, institucions, entitats i cinemes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *