Presentació d’un treball sobre Ramon Llull a Piera

Alumnes de l’escola Herois del Bruc han presentat davant dels familiars i de representants de la Diputació de Barcelona i de l’Ajuntament de Piera el treball fet aquest curs sobre Ramon Llull.

Continua la lectura de Presentació d’un treball sobre Ramon Llull a Piera

El Consell Comarcal presenta l’App “Anoia, Terra de Castells”

Una aplicació per a mòbils que permetrà viure una experiència medieval a cada visita i en la que podreu trobar informació del Castell de Piera, entre d’altres castells de la comarca.

Continua la lectura de El Consell Comarcal presenta l’App “Anoia, Terra de Castells”

Conferència de Gerard Quintana a la Biblioteca de Piera

Gerard Quintana, reconegut popularment per ser el cantant i compositor de Sopa de Cabra, serà a la Biblioteca de Piera en l’acte de cloenda del primer cicle del 7 d’experiències, la nova proposta d’acció cultural de la Biblioteca de Piera per on han passat noms tan coneguts com Patrícia Gabancho, Carla Zaplana i Antoni Bolinches, entre d’altres.

Continua la lectura de Conferència de Gerard Quintana a la Biblioteca de Piera

Doble sessió de cinema al Foment de Piera

El Teatre Foment de Piera acull una sessió doble en una sala convertida en cinema per a tots els públics. Dins la programació, que la regidoria de Cultura ha preparat, el Foment acull dues pel·lícules per a públics ben diferents: La casa màgica, per al públic infantil, i El Renacido, protagonitzada per Leo di Caprio.

Continua la lectura de Doble sessió de cinema al Foment de Piera