La construcció del nou institut, una prioritat per a Piera

El nou director de Serveis Territorials d’Ensenyament a la Catalunya Central va visitar els centres escolars del municipi per conèixer-ne les necessitats i inquietuds.

El nou director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a la Catalunya Central, Antoni Massegú, acompanyat de Ricard Gascón, cap de la secció d’obres i manteniment i de l’inspector, Jordi González, ha visitat centres escolars del municipi per a conèixer-ne les necessitats i inquietuds. La comissió va ser acompanyada en tot moment pel regidor d’ensenyament, Josep M. Rosell i rebuda pels equips directius de cada centre.

La trobada ha servit perquè el nou director dels Serveis Territorials conegui de primera mà la realitat educativa del municipi, el projecte educatiu de les escoles, el seu professorat i l’estat de les instal·lacions i els equipaments escolars.

La visita va finalitzar a l’ajuntament per tal de parlar de la construcció del nou edifici per a la Secció d’Institut Salvador Claramunt. Des de l’ajuntament s’iniciarà el procediment per a la cessió dels terrenys, ja que es considera una prioritat millorar els equipaments educatius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *