Conferència de Gerard Quintana a la Biblioteca de Piera

Gerard Quintana, reconegut popularment per ser el cantant i compositor de Sopa de Cabra, serà a la Biblioteca de Piera en l’acte de cloenda del primer cicle del 7 d’experiències, la nova proposta d’acció cultural de la Biblioteca de Piera per on han passat noms tan coneguts com Patrícia Gabancho, Carla Zaplana i Antoni Bolinches, entre d’altres.

El cantant de pop rock forma part d’una família de tradició llibretera i, a part de músic, és un gran lector. En aquesta ocasió ens parlarà dels seus llibres de capçalera, de la seva experiència lectora i dels llibres que més l’han influenciat com a persona i com a professional.

Serà el dijous 17 de març, a les 19 h, en un acte que comptarà també amb la presència destacada del grup musical pierenc Kill Drake, que en farà la presentació amb la interpretació d’alguns fragments musicals.

Enllaç al web oficial de Gerard Quintana

7 d’experiències. La gran aposta cultural

“7 d’experiències” ha estat la principal novetat i aposta de la programació del 2016 a la Biblioteca de Piera. Un cicle de xerrades de divulgació trimestral a càrrec de professionals experts d’àmbits i disciplines diferents. Han estat tots els dijous del 4 de febrer al 17 de març, a les 7 de la tarda.

Totes les sessions s’han vinculat a una entitat, associació o establiment comercial de la vila qui n’ha fet la presentació i han estat relacionades amb accions paral·leles a la mateixa biblioteca, abans i després, amb l’objectiu de promocionar el fons bibliogràfic i documental.

7 d’experiències han estat 7 conferències 7 dijous consecutius a les 7 de la tarda. 7 d’experiències és i vol ser sinònim de noves formes de fer cultura, de noves formes d’aprendre al llarg del temps i de les ganes i emocions que ens embarguen en conèixer les experiències i aprentatges de persones en la seva trajectòria professional.

cartell-7-experiencies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *