Excursió de Piera Turisme de febrer

Conèixer Piera: Natura, vinyes i música

L’excursió de Piera Turisme del passat diumenge va incloure una ruta de natura al voltant del nucli urbà i una actuació musical a la capella de Sant Sebastià.

El passat diumenge 28 de febrer, Piera Turisme va dur a terme una sortida amb la participació de 54 excursionistes, que van poder seguir una ruta de natura visitant vinyes i horta al voltant del nucli urbà.

L’excursió va començar al torrent del Gall Mullat, i des d’allà es va seguir fins a l’encreuament de diversos caminets que porten fins als Soldons i al castell de Fang. Arribant al nucli antic de Piera, els caminants van seguir fins al pla del Cementiri i, seguidament, al rec de la Parellada i la plaça del Sant Crist.

I com a colofó de la sortida, els alumnes de l’Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases van oferir un petit concert de música en viu a l’ermita de Sant Sebastià.

Piera Turisme organitza una sortida al mes. La pròxima excursió, “Entre boscos i vinyes cap a Ca n’Aguilera”, està prevista per al diumenge 27 de març, amb punt de trobada a la plaça Montmar, a les 9 hores.

Més informació al Facebook de Piera Turisme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *