Celebrant 25 anys de música a Piera!

L’Aula Municipal de Música va celebrar una gran festa per commemorar els 25 anys de trajectòria, amb actuacions diverses de professors, alumnes, exalumnes i moments molt emotius.

Al 1991 s’inaugurava a Piera l’Aula Municipal de Música ‘Maria Escolà i Cases’,que enguany celebra el 25è aniversari. Per commemorar-ho, es va organitzar una gran festa plena de música i diversió el passat dissabte 11 de juny, a la plaça del Peix. La festa va començar puntualment a les 11 del matí i no va acabar fins passada la mitjanit.

L’inici el va marcar la Marching Band, amb una cercavila que va engegar al carrer Sant Cristòfol i que va anar baixant fins a la plaça del Peix. Al migdia, va començar el programa d’actuacions amb la cantada conjunta dels alumnes de l’Aula de Música amb els nens de les escoles de Piera i les corals Xicoira i Tríola. Seguidament, vermut amb l’actuació del grup de gospel, el combo de cantants, combo júnior i el combo d’adults. Per a dinar, es va servir una deliciosa paella a la qual va seguir un bingo molt entretingut amb premis molt interessants. 

A la tarda, el programa d’actuacions  va continuar tal com estava previst amb els grups de música en família, sensibilització, iniciacions, conjunt instrumental, conjunt de guitarres, conjunt de música de cambra, combo jove i BOP. Per tancar les actuacions i abans de sopar, hi va haver l’actuació de la colla infantil dels Diables de Piera.

A la nit, va ser el torn de les actuacions externes, amb el denominador comú que algun dels components dels grups ha estat vinculat o ho està actualment amb l’Aula de Música, com a alumnes o exalumnes. Així, després de sopar, van actuar el Pubill del Raval, els Pedaços, els Kill Drake i els discjòqueis Miquel del Pozo  i Jofre Soteras, en una animada festa que va acabar passada la mitjanit.

A banda de les actuacions, que es van ajustar perfectament a la programació establerta, hi va haver sorpreses i moments molt emotius que van sorgir al llarg de la festa, com l’actuació de més d’un centenar de pares que van interpretar i adaptar un tema de Raphael dedicat als mestres de l’Aula. Un altre moment molt emotiu i especial va ser el de la intervenció de la Dolors Casanovas, mare del professor Aleix Colom, que va fer un agraïment a la Maria Escolà i Cases, fundadora de l’Aula Municipal de Música l’any 1991.

Finalment, cal fer un esment als membres de les antigues juntes de l’Aula que també van voler ser presents en aquesta jornada tan especial. Un aniversari rodó que va superar totes les expectatives de públic i participació en un ambient festiu, d’alegria i de convivència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *