Celebració de la Diada de la Policia de Piera

El passat dia 24 de maig de 2016, amb motiu de la celebració del dia de la Patrona de la Policia Local va tenir lloc la trobada anual dels diferents cossos i entitats que vetllen per la seguretat ciutadana i pel nostre medi.

L’Espai d’Entitats va acollir els assistents a la celebració del dia de la Patrona de la Policia Local, Santa Maria Auxiliadora, la presentació de la qual va fer Antoni Navarro, caporal de la Policia de Piera, acompanyat per la Regidora de Seguretat Ciutadana, Maite Guzmán, entre altres autoritats locals.

També van ser presents a la celebració el director dels Serveis Territorials a la Catalunya Central, Eduard Freixedes Plans, el comissari en Cap de la Regió Policial Central, Sergi Plá Simón, l’Intendent sots-cap de la Regió Policial Central, Josep Codina Freixa, comandaments i agents dels Mossos d’Esquadra d’Igualada, el cap i agents de la Comissaria del Cos Nacional de Policia a Igualada, el cap i agents de la Caserna de la Guàrdia Civil d’Igualada, agents de les policies locals de la comarca de l’Anoia, representants de Bombers Piera, representants de l’ADF Piera, Cap de Protecció Civil Masquefa, familiars i amics.

Durant l’acte es van publicar les dades de la memòria de gestió de PLPiera corresponent a l’any 2015, i seguidament es va fer lliurament de les felicitacions, reconeixements i distincions que, a proposta de la Prefectura de la Policia Local de Piera i regidoria de Seguretat Ciutadana, va atorgar la Junta de Govern Local de data 9 de maig de 2016.

Medalles al mèrit Policial categoria “or” distintiu verd

– A proposta de la Prefectura del Cos de la Policia Local: Inspector Cap de l’ABP Igualada,Damià Larriba Gomà. En reconeixement pel compliment de serveis de reconeguda importància, els quals han derivat prestigi pel Cos de Mossos d’Esquadra i per la Policia Local de Piera, i per la dedicació en les funcions com a cap de l’Àrea Bàsica Policial de la comarca de l’Anoia, amb un alt grau de suport i dedicació.
– A proposta de la regidora de Seguretat Ciutadana: Josep A. Navarro, Cap de la Policia Local de Piera. En reconeixement pel compliment de serveis de reconeguda importància efectuats al llarg dels anys al departament de la Policia Local de l’Ajuntament de Piera, els quals han derivat prestigi per la Policia Local, i per la dedicació en les seves funcions com  a agent, caporal i en l’actualitat com a cap de la Policia Local de Piera, amb un alt grau de suport i dedicació.

Felicitació Pública individual

– Cos de Mossos d’Esquadra, ABP Anoia. Per l’afecte demostrat i per l’eficaç col·laboració que sempre ha mantingut amb la Policia Local de Piera, seguint el model de Policia de Catalunya. Al Sotsinspector Cap USC Igualada: Joan Tosca León, al Sergent Cap de OAC de l’ABP Anoia: Jordi Lladó Piqué, al Sergent Cap Sector Trànsit Igualada: Joan Ramon Horta Pérez, i al Caporal Sector Trànsit Igualada: Jordi Toribio Palomas.
– Cos de la Policia Local de Piera. Pel servei de data 2 de juny de 2016, amb resultat de la detenció de tres individus in fraganti, mentre perpetraven un robatori amb força interior d’un habitatge d’aquesta localitat. A l’Agent del cos de la Policia Local de Piera CARLOS LORENZO MOYA, a l’agent del cos de la Policia Local de Piera JORDI RIBA BERNALDEZ, i a l’agent del cos de la Policia Local de Piera MIGUELTOBAL AVILA.

Reconeixements

– Placa reconeixement de serveis prestat a la Policia Local de Piera a l’agent del cos de la Policia Local de Piera LUIS RAMOS FIGUEROA, baixa del cos per malaltia greu.
– Diploma de reconeixement, per l’afecte demostrat i per l’eficaç col·laboració que manté amb la Policia Local de Piera, en la remodelació i obres que s’estan efectuant a les noves instal·lacions policials. A l’arquitecta de l’Ajuntament de Piera: Ester Ball, i al delineant de l’Ajuntament de Piera: Jordi Ramas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *