La Taula Social de Piera va organitzar la jornada ‘Piera inclusiva 2020’

La Taula Social de Piera va organitzar la jornada ‘Piera inclusiva 2020’ per a la plena inclusió dels infants i adolescents del municipi en el lleure educatiu, els esports i la cultura.

Continua la lectura de La Taula Social de Piera va organitzar la jornada ‘Piera inclusiva 2020’

Actes del Dia Internacional de les Dones 2016

El dia internacional de les dones o dia de la dona treballadora se celebra el 8 de març de cada any i està reconegut per l’Organització de les Nacions Unides (l’ONU). És un dia aprofitat tradicionalment per reivindicar el feminisme denunciant el masclisme i els micromasclismes. Aquest dia commemora la lluita de la dona per la seva participació juntament amb l’home al camp del treball, i per tant del dret a l’independència econòmica, i a la societat en general. A Piera els actes s’allarguen fins dissabte.

Continua la lectura de Actes del Dia Internacional de les Dones 2016

Conèixer Piera: Natura, vinyes i música

L’excursió de Piera Turisme del passat diumenge va incloure una ruta de natura al voltant del nucli urbà i una actuació musical a la capella de Sant Sebastià.

El passat diumenge 28 de febrer, Piera Turisme va dur a terme una sortida amb la participació de 54 excursionistes, que van poder seguir una ruta de natura visitant vinyes i horta al voltant del nucli urbà.

Continua la lectura de Conèixer Piera: Natura, vinyes i música