9a Ruta dels Músics al barri del Raval

Com cada any, dins l’incomparable marc del barri antic de la Vila, arriba la Ruta dels Músics. Enguany, l’esdeveniment acull 16 formacions musicals, totes de casa nostra.

Divendres, a les 22.30 h, el barri antic de Piera acull la 9a edició de la Ruta dels Músics. En aquesta edició i com ja és habitual, la Ruta ofereix dues hores ininterrompudes de música gràcies a la col·laboració de 16 agrupacions musicals, totes amb integrants del nostre municipi. Els visitants podran gaudir d’estils tan diversos com swing, música de cambra, bluegras, música clàssica, flamenc fusió, cançó d’autor, rock, jazz, hard rock, electropop, heavy, temes acústics o electrònic rock.

A les 22.30 h s’apagaran els llums del barri, que quedarà il·luminat únicament per espelmes i teieres. Un ambient màgic i suggeridor embolcalla les actuacions dels músics, ubicats en portals i racons emblemàtics del barri del Raval. Per tancar les actuacions, els tambors dels Diables de Piera recorreran els carrers del barri amb els seus ritmes. La nit finalitzarà amb els concerts, cap a quarts d’una, de Red Stripes (rock) i Alricokoco (mestissatge).

Cal recordar que per participar a la ruta dels músics només cal complir el requisit que, en el cas dels grups, algun dels músics sigui de Piera. Així mateix, la ruta marca l’inici de la Festa del Barri dels Gats que se celebra aquest cap de setmana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *